بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

جنایت تازه اشغالگران در خان یونس با ۱۲ شهید و ۴۰ زخمی

جنایت تازه اشغالگران در خان یونس با ۱۲ شهید و ۴۰ زخمی شبکه تلویزیونی الاقصی فلسطین روز شنبه به نقل از یک منبع پزشکی گزارش داد که در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به چادر‌های پناهجویان در جنوب نوار غزه، دست کم ۱۲ نفر شهید و بیش از ۴۰ نفر زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۳ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 07
کد خبر: ۲۸۰۱۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک منبع پزشکی مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس گفت: در نتیجه بمباران چادر‌های آوارگان غرب خان یونس توسط رژیم صهیونیستی ۱۲ نفر شهید و بیش از ۴۰ نفر زخمی شدند.

رسانه‌های فلسطینی همچنین گزارش دادند که یک حمله هوایی رژیم صهیونیستی در مجاورت بیمارستان الشفاء در غرب شهر غزه هدف قرار گرفت.

به گزارش رسانه‌های فلسطینی، نیرو‌های اشغالگر منازل مسکونی در شرق جبالیا البلد در شمال غزه را تخریب کردند.

در عین حال تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در روز اول عید قربان ۳۳ شهید برجای گذاشت که به گفته منابع پزشکی بیشتر آنها در نتیجه هدف قرار دادن مراکز توزیع کمک و چادر‌های اسکان آوارگان بودند.

دفتر رسانه دولتی غزه اعلام کرد که رژیم اشغالگر اسرائیل روز جمعه پس از هدف قرار دادن مراکز توزیع کمک در رفح در جنوب نوار غزه، مرتکب قتل عام شد که در آن هشت فلسطینی شهید و ۶۱ نفر دیگر زخمی شدند.

در این بیانیه افزوده شد که کشتار جدید از زمان شروع فعالیت این مراکز در ۲۷ مه ۲۰۲۵، مجموع تلفات این مراکز را به ۱۱۰ شهید، ۵۸۳ زخمی و ۹ مفقود رساند.

جنگ اشغالگران در نوار غزه که از هفت اکتبر ۲۰۲۳ آغاز شد، منجر به شهادت بیش از ۵۴ هزار فلسطینی و مجروح شدن بیش از ۱۲۵ هزار نفر دیگر شده است. این جنگ همچنین نوار محاصره شده غزه را تقریباً به طور کامل ویران کرده و خدمات اولیه مانند آب، برق، ارتباطات و خدمات پزشکی را مختل کرده است.

رژیم صهیونیستی بمباران نوار غزه را در روز سه شنبه ۱۸ مارس ۲۰۲۵ پس از حدود دو ماه وقفه، به ویژه از زمان اجرایی شدن توافق آتش‌بس با حماس در ۱۹ ژانویه، پس از شکست مذاکرات برای تمدید مرحله اول توافق یا انتقال به مرحله دوم آن، از سر گرفت./ ایسنا 

کلمات کلیدی: فلسطین خان یونس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار